Kingspan-Isolering.dk

Minecookies

Hvem er vi?

Kingspan Insulation er en verdensledende producent af førsteklasses isoleringsprodukter og -løsninger.

I mere end 50 år har vi hjulpet kunderne med at opnå energieffektivitet og bæredygtighed i bygninger af alle former og størrelser.

Vores innovative produkter og løsninger er designet til at hjælpe med at spare energi, forbedre den indendørs miljøkvalitet, reducere kulstofemissioner og støtte bæredygtige byggemetoder

Mere info

Kingspan Isolering produkter fremstilles med stolthed i Storbritannien og er betroet af bygherrer, arkitekter og planlæggere over hele verden.

Kingspan arbejder tæt sammen med deres kunder for at give ekspertrådgivning og vejledning om den mest effektive måde at bruge produkterne på, så der sikres, at de giver maksimal ydeevne og værdi for pengene.

Kingspan er forpligtet til at yde fremragende kundeservice og support gennem vores globale netværk af salgskontorer og godkendte distributører.

Kingspan tilbyder også omfattende uddannelsesprogrammer for installatører, så de kan være sikre på at få det bedste ud af vores produkter.

Kingspan har en lang historie inden for innovation og produktudvikling, hvor Kingspan samarbejder med nogle af verdens førende arkitekter og ingeniører for at skabe markedsledende isoleringsløsninger.

Kingspan produktsortiment omfatter højtydende isoleringsmaterialer som Kingspan ThermaQ™, Kingspan TEK® Panels og Kingspan Koolther mfl.